Tervetuloa online-treffeille
Helsingin Yrittäjien Yritystreffit 25.5.2021
Yrittäjä, tervetuloa verkostoitumaan yritystreffeille! Helsingin Yrittäjät ja Vahva yrittäjyys -hanke järjestävät 25.5. virtuaalisen verkostoitumistapahtuman, jossa osallistujat pääsevät sopimaan yksittäisiä 15 minuutin treffejä sopivien kontaktien kanssa. Mukana myös tapahtuman kumppaneita, joiden kanssa voi myös sopia tapaamisia. Yritystreffeille osallistuminen on osallistujille maksutonta.

Tule mukaan - näin helppoa se on

Luo profiili tapahtumaan rekisteröitymällä rekisteröidy -painikkeen kautta. Kerro lyhyesti yrityksestäsi ja kuvaile, mitä etsit tai tarjoat treffeillä.

Luo profiili 12.3. alkaen

Tutustu tapahtuman osallistujiin ja sovi treffejä heidän kanssaan. Aikataulutamme treffit puolestasi tapahtumapäivälle, joten varaudu olemaan paikalla koko tapahtuma-aika.

Voit sopia treffejä 24.5. klo 14.00 saakka

Tapahtuma alkaa kokoontumisella yhteisellä etäyhteysalustalla. Ennen treffien alkamista avaa GoToMeeting -etäyhteys ja toteuta sen jälkeen treffit tämän tapahtumasivun kautta.

Tapahtuma alkaa 25.5 klo 15.00

Ohjelma

Osallistuaksesi tapahtumaan etäyhteydellä, tarvitset tietokoneen tai mobiililaitteen jossa on mikrofoni sekä kamera. Kaikki tapaamiset sovitaan etukäteen tämän sivuston kautta. Voit sopia 10 tapaamista, joiden kunkin pituus on n. 15 minuuttia. Tapaamiset aikataulutetaan puolestasi. 

Verkostoitumisalustana käytetään GoToMeeting-sovellusta. Liity yhteiselle alustalle alla olevaa linkkiä klikkaamalla tai syöttämällä koodi 570-481-517 nettisivuille https://www.gotomeeting.com/en-fi/meeting/join-meeting. Selaimen kautta liittyessä tarvitset selaimeksesi Chromen.  Luethan ohjeet huolellisesti ja tarkistat, että pääset liittymään alustalle. 

Etäosallistujien tapaamisten videoyhteys avataan tämän tapahtumasivuston kautta kirjautumalla sisään. Etäosallistujia palvellaan GoToMeeting -etäyhteysalustalla, jossa BusinessMakerin henkilökunta on tavoitettavissa ja voi esimerkiksi sopia osallistujille tapaamisia.

Tapahtuman järjestää

Yrittäjät, Helsinki
Vahva yrittäjyys, Euroopan unioni, Vipuvoimaa EU:lta 2014-2020

Yhteistyössä

Helsingin kaupunki
TE-palvelut
Elisa
NewCo Helsinki
Nordea
OP Helsinki
Rastor instituutti
Lähitapiola, pääkaupunkiseutu
Finnvera
Fennia
Loading...
Katso video kuinka rekisteröidyt ja kirjaudut BusinessMaker-tapahtumaan.

Vinkkejä

  • Voinko saada apua puhelimitse tai sähköpostitse?

    Me autamme mielellämme sovelluksen käytössä. Voit laittaa sähköpostia tekniseen tukeemme support@businessmaker.fi, josta vastataan yleensä hyvin pian. Erittäin kiireellisissä asioissa voit soittaa myyntitiimillemme p. 045 122 0142.

  • Ongelmia kirjautumisessa?
  • Tarjotaanko tapahtumassa kumppani- tai standipaikkoja?
  • Miten etätreffit toimivat?
  • Mistä saan lisää ohjeita?

Jaa tapahtuma somessa

Ota Yhteyttä

Helsingin Yrittäjät

Vahva yrittäjyys hanke

Lotta Teivaala

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Businessmaker tuki

TEKNINEN TUKI

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

MUUT ASIAT

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. 045 122 0142