Tervetuloa Keski-Suomen
Yritystreffeille vol 2.
tiistaina 13.4. klo 16-19!

Järjestämme tiistaina 13.4.2021 klo 16.00-19.00 koko Keski-Suomen kattavat online-yritystreffit, jossa yrittäjillä on mahdollisuus verkostoitua niin toistensa kuin treffien kumppaneiden kanssa. Osallistuminen on maksutonta.

Treffeillä yrittäjät voivat verkostoitua KAHDELLA tavalla!

Voit sopia henkilökohtaisia tapaamisia toisten yrittäjien ja muiden osallistujien kanssa SEKÄ pistäytyä klo 17.00-18.30 auki olevissa pienryhmähuoneissa, joissa tapahtuman kumppanit vastaavat yrittäjiä askarruttaviin kysymyksiin ja esittelevät palveluitaan, yrittäjille hyödyllisiä hankkeita ja yrityksiä kiinnostavia rahoitusmahdollisuuksia. Pienryhmähuoneet julkaistaan ennen tapahtumaa Ryhmähuoneet-sivulla.

Mikä parasta, tähän verkostoitumistilaisuuteen voit osallistua etänä vaikka kotitoimistosta! Mukaan pääset täyttämällä rekisteröitymislomakkeen. Rekisteröitymisen jälkeen kirjaudu sisälle tapahtumasivulla, tutustu muihin osallistujiin ja sovi itsellesi kahdenkeskisiä treffejä.

Osallistuaksesi tarvitset tietokoneen tai mobiililaitteen, jossa on mikrofoni ja kamera. Lisää ohjeita ja vinkkejä löydät kirjauduttuasi sisään valikosta kohdasta Ohjeet ja vinkit.

Järjestämme keskiviikkona 7.4. klo 9.00-10.00 infotilaisuuden, jossa annamme vinkkejä verkostoitumiseen, näytämme, miten treffeille ja pienryhmähuoneisiin mennään sekä kerromme tapahtuman sisällöstä. Mukaan tilaisuuteen pääset tästä.

Tule mukaan - näin helppoa se on

Luo profiili tapahtumaan rekisteröitymällä rekisteröidy -painikkeen kautta. Kerro lyhyesti yrityksestäsi ja kuvaile, mitä etsit tai tarjoat treffeillä.

Voit sopia treffejä ke 14.4 klo 17.00 saakka.

Tutustu tapahtuman osallistujiin ja sovi treffejä heidän kanssaan. Aikataulutamme treffit puolestasi tapahtumapäivälle, joten varaudu olemaan paikalla koko tapahtuma-aika.

Tule tapahtuman aloitukseen klo 15.40 alkaen!

Tapahtuma alkaa kokoontumisella yhteisellä etäyhteysalustalla. Ennen treffien alkamista avaa GoToMeeting -etäyhteys ja toteuta sen jälkeen treffit tämän tapahtumasivun kautta.

Ohjelma

 • klo 15.50 Etäyhteysalusta avautuu

  Osallistujat pääsevät testaamaan etukäteen omien laitteiden toimivuuden. Paikalla on BusinessMakerin henkilökuntaa auttamassa ja vastaamassa mieltä askarruttaviin kysymyksiin.

 • klo 16.00 Kumppaniesittelyt
 • klo 16.50 Treffiohjeistus
 • klo 17.00 Kahdenkeskiset treffit alkavat
 • klo 17.00 Pienryhmähuoneet avautuvat
 • klo 18.00 Tauko (30 min)
 • klo 18.30 Pienryhmähuoneet sulkeutuvat
 • klo 19.00 Kahdenkeskiset treffit päättyvät (viimeistään)

Osallistuaksesi tapahtumaan etäyhteydellä, tarvitset tietokoneen tai mobiililaitteen jossa on mikrofoni sekä kamera. Kaikki tapaamiset sovitaan etukäteen tämän sivuston kautta. Voit sopia 10 tapaamista, joiden kunkin pituus on n. 15 minuuttia. Tapaamiset aikataulutetaan puolestasi.

Verkostoitumisalustana käytetään GoToMeeting-sovellusta. Voit ladata sovelluksen laitteellesi tai liittyä selaimen kautta osoitteessa https://www.gotomeeting.com/en-fi/meeting/join-meeting. Käytä selaimessa koodia 435-532-789. Luethan ohjeet huolellisesti ja tarkistat, että pääset liittymään alustalle. Selaimen kautta liittyessä tarvitset selaimeksesi Chromen. 

Etäosallistujien tapaamisten videoyhteys avataan tämän tapahtumasivuston kautta kirjautumalla sisään. Etäosallistujia palvellaan GoToMeeting -etäyhteysalustalla, jossa BusinessMakerin henkilökunta on tavoitettavissa ja voi esimerkiksi sopia osallistujille tapaamisia.

Tapahtuman järjestää

Loading...
Katso video kuinka rekisteröidyt ja kirjaudut BusinessMaker-tapahtumaan.

Vinkkejä

 • Voinko saada apua puhelimitse tai sähköpostitse?

  Me autamme mielellämme sovelluksen käytössä. Voit laittaa sähköpostia tekniseen tukeemme support@businessmaker.fi, josta vastataan yleensä hyvin pian. Erittäin kiireellisissä asioissa voit soittaa myyntitiimillemme p. 045 122 0142.

 • Ongelmia kirjautumisessa?
 • Tarjotaanko tapahtumassa kumppani- tai standipaikkoja?
 • Miten etätreffit toimivat?
 • Mistä saan lisää ohjeita?

Jaa tapahtuma somessa

Ota Yhteyttä

Heli Peltola
viesntintäpäällikkö
Laukaa

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
040 620 3318

BusinessMaker -tuki

Business Maker Solutions Oy

TEKNINEN TUKI

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

MUUT ASIAT

Suvi Liukkonen
tuotanto & fasilitointi

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
0443086221