TERVETULOA RYHMÄHUONEISIIN

Tältä sivulta löydät tämän tapahtuman ryhmähuoneet. Voit vierailla huoneissa tapahtuman aikana silloin, kun sinun omaan aikatauluusi sopii. Näet ryhmähuoneiden aukioloajat huonekuvauksen alta. Kuhunkin huoneeseen mahtuu yhtäaikaa korkeintaan 10 henkilöä. Huoneissa sinua odottaa kunkin huoneen oma fasilitaattori jonka kanssa pääset juttelemaan videoyhteyden välityksellä. Voit aina palata aina takaisin yhteiselle verkostoitumisalustalle, mikäli ryhmähuone on hetkellisesti täynnä.
Siirry tästä yhteiselle verkostoitumisalustalle


17:00 - 18:30: Kehittämisyhtiö Keulink Oy

Tapaa yhtiön toimitusjohtaja Jukka Kentala ja tule keskustelemaan Keuruun seutukunnan mahdollisuuksista
Siirry tähän ryhmähuoneeseen

17:00 - 18:30: Keski-Suomen Yrittäjät / Hyvinvointikartta-hanke / Hyvinvointiasiantuntija Essi Määttä

Tule keskustelemaan yrittäjien hyvinvoinnista ja hyvinvointikartta-hankkeen valmennuksista ja tapahtumista. Hyvinvointikartta-hankkeen tapahtumat ovat maksuttomia yrittäjille.
Siirry tähän ryhmähuoneeseen

17:00 - 18:30: Laukaan kunta

Tervetuloa tapaamaan Laukaan uutta kunnanjohtajaa Linda Leinosta ja keskustelemaan Laukaan elinkeinopalveluista ja mahdollisuuksista yrittäjille.
Siirry tähän ryhmähuoneeseen

17:00 - 18:30: Keski-Suomen kauppakamari

Tapaa toimitusjohtaja Ari Hiltunen Keski-Suomen kauppakamarista, joka kehittää yritysten toimintamahdollisuuksia koko Keski-Suomessa.
Siirry tähän ryhmähuoneeseen

17:00 - 18:30: Design Union – Kilpailuetua muotoilusta

Tiedätkö, miten voit muotoilun avulla saada lisäarvoa liiketoimintaasi? Tervetuloa keskustelemaan aiheesta Design Unionin tiimin kanssa ja tutustumaan case-esimerkkeihin eri toimialojen muotoiluprojekteista.
Siirry tähän ryhmähuoneeseen

17:00 - 18:30: Digityökalut hyötykäyttöön! Laukaan alueen yritysryhmähanke - yhteistyössä JAMKin Liiketoimintayksikön kanssa

Pk-tai mikroyrittäjä Laukaan alueella! Digitaidot ovat erityisen kriittisiä nyt korona-aikana ja tulevaisuudessa. Lähde mukaan konseptoituun Digityökalut -yritysryhmähankkeeseen, jonka sisällön JAMKin asiantuntijat rakentavat juuri sinun yrityksesi tarpeisiin sopivaksi. 10 yrityksen verkostossa otamme tärkeimpiä digityökaluja haltuun, esim. verkkosivujen kehittäminen, digimarkkinointi, some-kanavat, tietosuoja- ja tietoturva-asiat, pilvipalvelut, talouden ja asiakashallinnan työkalut jne. Hanke kestää 10-12 kk ja JAMK hoitaa kaiken hankehallinnoinnin ja -viestinnän. Hanke on toteutettu jo Hankasalmen ja Uuraisten alueen yritysten kanssa, ja palaute yrittäjiltä on ollut kiittävää. Tule tapaamaan asiantuntijoita: Maija Haaranen, johtamisen lehtori/asiantuntija | Upe Nykänen, projektipäällikkö/asiantuntija
Siirry tähän ryhmähuoneeseen

17:00 - 18:30: JAMK - Uusia työkaluja johtamiseen

Jyväskylän ammattikorkeakoulu etsii yrityksiä kahteen johtamisen kehittämisen hankkeeseen, joissa teemoina on etäjohtaminen ja systeeminen johtaminen. Maksuttomissa kehittämisprosesseissa liiketoimintayksikön asiantuntijat ohjaavat yrityksiä kehittämisessään eteenpäin. Tule kuulemaan uusista projekteista ja niiden mahdollisuuksista. Paikalla projektipäällikkö Hilkka Heikkilä.
Siirry tähän ryhmähuoneeseen