Tervetuloa Kirkkonummen hankinta-infoon & Business-treffeille
2.3.2021 klo 9.00 -13.30


Kirkkonummen kunta järjestää kirkkonummelaisille ja lähialueella toimiville yrittäjille yritystapahtuman yhteistyössä Kirkkonummen Yrittäjien kanssa.

Tule kuulemaan infoa julkisista hankinnoista ja osallistu sen jälkeen business-treffeille. 

Treffeillä voit löytää esimerkiksi yhteistyökumppaneita, asiakkaita tai alihankkijoita. Pääset tutustumaan osallistujiin etukäteen ja valitsemaan itse treffikumppanit. Pääset myös verkostoitumaan yhteisesti yleisellä verkostoitumisalustalla.   

Osallistuaksesi tarvitset tietokoneen tai mobiililaitteen jossa on mikrofoni tai kamera. Osallistuminen on helppoa ja kahdenkeskiset treffit toteutetaan videoyhteyden välityksellä.

Mikäli et halua treffeille mutta haluat tulla kuuntelemaan hankinta-infoa, löydät tältä sivulta linkin infoon, josta pääset tapahtumapäivänä mukaan.

TULE MUKAAN - NÄIN HELPPOA SE ON

Sovi treffejä 1.3 klo 20.00 asti

Tutustu tapahtuman osallistujiin ja sovi treffejä heidän kanssaan. Aikataulutamme sopimasi treffit puolestasi. Varaudu olemaan mukana koko tapahtuma-aika, sillä treffisi aikataulutetaan tuon ajan sisälle.

Osallistu tapahtumaan

Tapahtuma alkaa kokoontumisella yhteisellä etäyhteysalustalla. Ennen treffien alkamista avaa GoToMeeting-etäyhteys ja toteuta sen jälkeen treffit tämän tapahtumasivun kautta. 

OHJELMA

Osallistuaksesi tapahtumaan etäyhteydellä, tarvitset tietokoneen tai mobiililaitteen jossa on mikrofoni sekä kamera. 

Kaikki tapaamiset sovitaan etukäteen tämän sivuston kautta. Voit sopia 10 tapaamista joiden kunkin pituus on n.15 min. Tapaamiset aikataulutetaan puolestasi.

Etäosallistujien tapaamisten videoyhteys avataan tämän tapahtumasivuston kautta kirjautumalla sisään. Etäosallistujia palvellaan GoToMeeting -etäyhteys alustalla, jossa BusinessMakerin henkilökunta on tavoitettavissa ja voi esimerkiksi sopia osallistujille lisää tapaamisia. 

Mikäli et halua tulla business-treffeille, pääset alla olevaa linkkiä klikkaamalla kuuntelemaan hankinta-infoa. 

TAPAHTUMAN MAHDOLLISTAA

OHJEITA JA VINKKEJÄ

  • Voinko saada apua puhelimitse tai sähköpostitse?

    Me autamme mielellämme sovelluksen käytössä. Voit laittaa sähköpostia tekniseen tukeemme osoitteeseen support@businessmaker.fi, josta vastataan yleensä hyvin pian. Erittäin kiireellisissä asioissa voit soittaa myyntitiimillemme p. 0451220142.

  • Ongelmia kirjautumisessa?
  • Miten Online-treffit toimii?
  • Lisää ohjeita
Loading...
Katso video kuinka rekisteröidyt ja kirjaudut BusinessMaker-tapahtumaan.

OTA YHTEYTTÄ

Tapahtuman järjestäjä

Kirkkonummen kunta / Susanna Järvenpää / susanna.jarvenpaa@kirkkonummi.fi

Kirkkonummen yrittäjät / Janne Laitinen /kirkkonummen@yrittajat.fi

BusinessMaker tuki

BusinessMaker Solutions Oy

support@businessmaker.fi (tekninen tuki)

anneli.komi@businessmaker.fi p.045 1220142