Tervetuloa rahoitustreffeille 

5.5.2021 klo 17.00 - 20.00

Rahoitustreffeiltä yhteyksiä ja infoa!

Rahoituksen malleja on useita ja rahoituksen rooli yritykselle merkittävä, sekä usein kasvun edellytys. 

Rahoitustreffien tarkoituksena on tuoda tunnetuksi rahoituksen vaihtoehtoja yrityksille sekä kohtauttaa yrittäjiä ja rahoituksen asiantuntijoita toisiinsa. 

Tule mukaan oletpa sitten kiinnostunut rahoituksesta, etsit parhaillaan rahoitusta yrityksellesi tai olet jo pidemmällä rahoitussuunnitelman kanssa. 

Tapahtuma on maksuton ja avoin kaikille yrittäjille, yrityksen edustajille sekä rahoitusalan asiantuntijoille. 

Yrittäjä, 

Tule rahoitustreffeille kuulemaan ajankohtaista tietoa yritysrahoituksen mahdollisuuksista, kohtaamaan rahoittajia ja muita yrityksiä. 

Tästä tapahtumasta saat tietoa, kohtaat kumppaneita ja löydät asiakkaita. 

Tervetuloa!

Rahoittaja / Asiantuntija

Tule rahoitustreffeille tuomaan tarjontasi ja palvelusi esille, jaa asiantuntemustasi sekä ajankohtaista infoa rahoitukseen liittyen.

Kohtaa yritysten edustajia ja rahoitusalan asiantuntijoita kahdenkeskisillä etukäteen valitsemillasi treffeillä. 

Tervetuloa!

Tule mukaan - näin helppoa se on

Luo profiili tapahtumaan rekisteröitymällä rekisteröidy -painikkeen kautta. Kerro lyhyesti yrityksestäsi ja kuvaile, mitä etsit tai tarjoat treffeillä.Luo profiili 4.5. mennessä

Tutustu tapahtuman osallistujiin ja sovi treffejä heidän kanssaan. Aikataulutamme treffit puolestasi tapahtumapäivälle, joten varaudu olemaan paikalla koko tapahtuma-aika.

Voit sopia treffejä 4.5 klo 15.00 saakka

Tapahtuma alkaa kokoontumisella yhteisellä etäyhteysalustalla. Ennen treffien alkamista avaa GoToMeeting -etäyhteys ja toteuta sen jälkeen treffit tämän tapahtumasivun kautta.

Tapahtuma alkaa 5.5 klo 16.45

Ohjelma

Tapahtumapäivä

Osallistuaksesi tapahtumaan, tarvitset tietokoneen tai mobiililaitteen jossa on mikrofoni sekä kamera. Kaikki kahdenkeskiset tapaamiset eli treffit sovitaan etukäteen tämän sivuston kautta. Voit sopia 10 treffiä, joiden kunkin pituus on n. 15 minuuttia. Treffit aikataulutetaan puolestasi.

Tapahtuman alussa osallistujat kokoontuvat yhteiselle GoToMeeting-verkostoitumisaslustalle. Liittyminen edellyttää joko sovelluksen lataamista koneelle (suosittelemme) tai liittymistä alustalle Chrome-selaimen kautta. Luethan alla olevat ohjeet huolellisesti ennen tapahtuman alkua ja tarkistat, että pääset liittymään alustalle.

Kahdenkeskisille treffeille pääset kirjautumalla sisään tälle tapahtumasivustolle ja liittymällä videohuoneesen oman treffiaikataulun kautta. BusinessMakerin henkilökunta on tapahtuman ajan tavoitettavissa GoToMeeting-verkostoitumisalustalla ja voi sopia osallistujille lisää kahdenkeskisiä treffejä.

Tapahtuman järjestää

Yhteistyössä

Loading...
Katso video kuinka rekisteröidyt ja kirjaudut BusinessMaker-tapahtumaan.

Vinkkejä

  • Voinko saada apua puhelimitse tai sähköpostitse?

    Me autamme mielellämme sovelluksen käytössä. Voit laittaa sähköpostia tekniseen tukeemme support@businessmaker.fi, josta vastataan yleensä hyvin pian. Erittäin kiireellisissä asioissa voit soittaa myyntitiimillemme p. 045 122 0142.

  • Ongelmia kirjautumisessa?
  • Tarjotaanko tapahtumassa kumppani- tai standipaikkoja?
  • Miten etätreffit toimivat?
  • Mistä saan lisää ohjeita?

Jaa tapahtuma somessa

Ota Yhteyttä

Business Maker Solutions Oy

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. 045 122 0142

Toimitusjohtaja

Business maker tuki

Business Maker Solutions Oy

TEKNINEN TUKI

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.