TERVETULOA TEOLLISUUSTREFFEILLE
16.9.2021 klo 13.00
Treffien tavoitteena on löytää uusia kasvumahdollisuuksia teollisuudelle niin yritysten välisistä uusista kumppanuuksista kuin tehdä tutuksi yrityksille alueen teollisuuden tarjoamia palveluja ja mahdollisuuksia.

Tietoiskujen ja puheenvuorojen lisäksi ohjelmassa on treffisosuus, jossa kukin osallistuja pääsee halutessaan itse valitsemaan mielenkiintoisimmat treffikumppanit. Tästä osuudesta saatiin viime vuoden teollisuustreffeistä paljon kiitosta ja tänä vuonna treffiaikaa on pidennetty.

Tilaisuus on tarkoitettu:
• teollisuusyrityksille
• teollisuutta palveleville yrityksille (mm. alihankkijat, palvelut, tavarantoimittajat)
• teollisuudelle ratkaisuja tarjoavalle tutkimukselle, kehittämistoiminnalle ja koulutukselle

Rekisteröityminen tapahtumaan on päättynyt.

Tutustu treffikumppaneihisi etukäteen huolellisesti ja varaudu olemaan paikalla koko tapahtuman ajan.

Tapahtuma alkaa 16.9 klo 13.00. Tervetuloa!

Ohjelma

Tapahtuman järjestää

Pohjois-Karjalan maakuntaliitto
Pohjois-Karjalan maakuntaliiton tavoitteena on tehdä koko maakunnasta parempi paikka asua, opiskella, tehdä töitä ja yrittää. Roolimme on olla alueen toimijoiden yhteistyöjohtaja. Toimimme lain mukaisesti aluekehitysviranomaisena ja tehtäviämme ovat maakunnan kehittäminen, maankäytön suunnittelu ja maakunnan etujen ajaminen. Erityisen tärkeäksi näemme maakunnan omaehtoisen kehittämisen, yhteisen tahdon muodostamisen ja esille tuomisen kaikkien pohjoiskarjalaisen hyväksi.

Pohjois-Karjalan maakuntaliitto ja Business Joensuu ovat toteuttaneet yhdessä Älykkäät ekosysteemit Pohjois-Karjalassa -hanketta. Hankkeessa edistettiin tutkimus- ja kehittämistoimintaa, innovaatiotoimintaa sekä mahdollistettiin Pohjois-Karjalan toimijoille laajat alueelliset, kansalliset ja kansainväliset verkostot. Hankkeella on vauhditettu älykkään erikoistumisen strategian suunnitelmien muuttamista käytännön toimiksi. Alueellisten kehittämistoimien lisäksi yhteistyötä on toteutettu erityisesti Itä- ja Pohjois-Suomen maakuntien kesken
Pohjois-Karjalan Kauppakamari

Pohjois-Karjalan kauppakamari on perustettu vuonna 1954 ja se toimii Pohjois-Karjalan maakunnan alueella. Pohjois-Karjalan kauppakamariin kuuluu tällä hetkellä noin 570 jäsentä, jotka työllistävät yhteensä liki 31 000 työntekijää ja tuottavat noin 50 prosenttia maakunnan yritysten liikevaihdosta.

Pohjois-Karjalan kauppakamari huolehtii siitä, että maakuntamme tarjoaa kauppakamarin jäsenille kansallisesti ja kansainvälisesti kilpailukykyisen elinkeinotoiminnan ympäristön, joka mahdollistaa yritysten menestymisen ja kasvun. Elinkeinoelämän kannalta merkittävien muutos- ja kehitystrendien analyyttisen tarkastelun pohjalta tuomme esille oman alueemme kilpailukyvyn varmistamisen kannalta tärkeitä kehittämisideoita ja toimenpide-ehdotuksia.

Kauppakamarin edunvalvonnan strategisia painopistealueita ovat alue ja elinkeinopolitiikka, osaavan työvoiman saannin turvaaminen sekä liikenne-ja viestintäkysymykset. Pohjois-Karjalan on oltava riittävän vahva aluehallinnossa ja maakunnassa on oltava vahvat kuntakokonaisuudet.
Riveria
Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä Riveria on pohjoiskarjalaisten kuntien omistama laatupalkittu monialainen koulutuksen järjestäjä. Riveria on yksi Suomen suurimmista ja menestyneimmistä ammatillisen koulutuksen ja vapaan sivistystyön järjestäjistä.

Riverian perustehtävänä on valmentaa työelämään tulevaisuuden osaajia yhteistyössä kumppaneidemme kanssa. Riveria huolehtii ensisijaisesti osaavan työvoiman saannista Pohjois-Karjalassa ja työelämäyhteistyö on Riverian toiminnan vahva perusta.Riverian arvoja ovat asiakaskeskeisyys, vaikuttavuus ja vastuullisuus 

Riverian järjestämiin koulutuksiin osallistuu noin 14 500 opiskelijaa. Osaavaa ja ammattitaitoista henkilöstöä on noin 700. Riverian tarjonnassa on noin 100 erilaista ammatillista tutkintoa eri koulutusaloilta. Koulutusyksiköt sijaitsevat Joensuussa, Kiteellä, Lieksassa, Nurmeksessa, Outokummussa ja Valtimolla. Valtaosa tutkinnon suorittaneista työllistyy tai aloittaa yritystoiminnan Pohjois-Karjalassa. Osa jatkaa opintojaan korkeakouluissa.

Koulutuskuntayhtymän konserniin kuuluu myös kilpailluilla koulutusmarkkinoilla toimiva Riveria koulutuspalvelu Oy.

yhteistyössä Hallituspartnerit

Varaa aika hallituspartnereiden asiantuntijoilta ja kuule lisää hallitusklinikka-palvelusta. Aika varataan "osallistujat" -välilehden kautta rekisteröitymisen jälkeen. 

Tapahtumapaikka

Riveria Talo

Peltolankatu 4, Joensuu

.

Jaa tapahtuma somessa

Ota Yhteyttä

Satu Reinikainen

Pohjois-Karjalan kauppakamari 

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Businessmaker tuki

BusinessMaker Solutions Oy

TEKNINEN TUKI

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

MUUT ASIAT

Fasilitaattori Henna Nousiainen / Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.