Tervetuloa
Teräväpiirtoa tulevaan
-verkkotapahtumaan
to 15.4.2021 klo 9-15.15!

Teräväpiirtoa tulevaan! -verkkotapahtuma kokoaa yhteen yrittäjiä, TKI-toimijoita ja muita yrittäjyydestä kiinnostuneita tahoja, kannustaa tapahtuman osallistujia verkottumaan keskenään, innostaa nuoria yrittäjyyteen ja tekee mikroyrittäjyystutkimusta tunnetuksi.

Osana tapahtumaa järjestetään Mikro Match -businesstreffit! Tapahtuman osallistujat voivat sopia toistensa kanssa kahdenkeskisiä treffejä klo 9.00-12.00 väliseksi ajaksi. Treffit kestävät 15 minuuttia kerrallaan.

Mukaan businesstreffeille pääset täyttämällä rekisteröitymislomakkeen. Kerro lomakkeessa itsestäsi ja kiinnostuksen kohteistasi, jotta löydät sopivia keskustelukumppaneita. Rekisteröitymisen jälkeen kirjaudu sisälle tapahtumasivulla, tutustu muihin osallistujiin ja sovi itsellesi kahdenkeskisiä treffejä!

Osallistuaksesi tarvitset tietokoneen tai mobiililaitteen, jossa on mikrofoni ja kamera. Lisää ohjeita ja vinkkejä löydät kirjauduttuasi sisään valikosta kohdasta Ohjeet ja vinkit.

Mikro Match –businestreffien lisäksi päivän aikana on tarjolla:

Älykäs yritys 2030 –seminaari, jonka keynote puheenvuorosta Myynti ja uudet biskekset etäaikakaudella vastaa Professori Petri Parvinen

Mikroyrittäjyyden pohjoinen työpaja, jossa Mikroyrittäjyyskeskus MicroENTREn tutkijat tarjoavat uutta tutkimustietoa mikroyrittäjyydestä sekä esittelevät eri kehittämishankkeissa luotuja  käytännön työkaluja yrittäjille.

Tapahtuma on osa Älykäs ja kansainvälinen Etelä-Savo – Mikroista kasvua (MikroX) -hanketta, joka saa osarahoitusta Etelä-Savon Maakuntaliitolta Euroopan aluekehitysrahastosta.

Tule mukaan - näin helppoa se on

Luo profiili tapahtumaan rekisteröitymällä ylhäällä olevan Rekisteröidy -painikkeen kautta.

Tutustu tapahtuman osallistujiin ja sovi treffejä heidän kanssaan.

Tapahtuma alkaa kokoontumisella yhteisellä etäyhteysalustalla. Ennen treffien alkamista avaa GoToMeeting -etäyhteys ja toteuta sen jälkeen treffit tämän tapahtumasivun kautta.

Businestreffien ohjelma

 • 8.50 Etäyhteydet aukeavat

  Osallistujat pääsevät testaamaan etukäteen omien laitteiden toimivuuden. Paikalla on BusinessMakerin henkilökuntaa auttamassa ja vastaamassa mieltä askarruttaviin kysymyksiin.

 • 9.00 Alkupuheenvuoro ja treffiohjeistus
 • 9.15 Kahdenkeskiset treffit alkavat
 • 12.00 Kahdenkeskiset treffit päättyvät (viimeistään)
 • 13.00-15.45 Älykäs yritys 2030 -seminaarin keynote ja paneelikeskustelu

Osallistuaksesi tapahtumaan etäyhteydellä, tarvitset tietokoneen tai mobiililaitteen jossa on mikrofoni sekä kamera. Kaikki tapaamiset sovitaan etukäteen tämän sivuston kautta. Voit sopia 10 tapaamista, joiden kunkin pituus on n. 15 minuuttia. Tapaamiset aikataulutetaan puolestasi.

Etäosallistujien tapaamisten videoyhteys avataan tämän tapahtumasivuston kautta kirjautumalla sisään. Etäosallistujia palvellaan GoToMeeting -etäyhteysalustalla, jossa BusinessMakerin henkilökunta on tavoitettavissa ja voi esimerkiksi sopia osallistujille tapaamisia. Liity yhteiselle alustalle alla olevaa linkkiä klikkaamalla tai syöttämällä koodi 244-207-469 nettisivuille https://www.gotomeeting.com/en-fi/meeting/join-meeting. Selaimen kautta liittyessä tarvitset selaimeksesi Chromen. 

Tapahtuman järjestää

Yhteistyössä

Loading...
Katso video kuinka rekisteröidyt ja kirjaudut BusinessMaker-tapahtumaan.

Vinkkejä

 • Voinko saada apua puhelimitse tai sähköpostitse?

  Me autamme mielellämme sovelluksen käytössä. Voit laittaa sähköpostia tekniseen tukeemme support@businessmaker.fi, josta vastataan yleensä hyvin pian. Erittäin kiireellisissä asioissa voit soittaa myyntitiimillemme p. 045 122 0142.

 • Ongelmia kirjautumisessa?
 • Miten etätreffit toimivat?
 • Mistä saan lisää ohjeita?

Ota Yhteyttä

Järjestäjän yhteystiedot

Tommi Kuukkanen
TKI-asiantuntija, Etelä-Savo
Xamk

0401936490
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

BusinessMaker -tuki

Business Maker Solutions Oy

TEKNINEN TUKI
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

MUUT ASIAT

Suvi Liukkonen
tuotanto & fasilitointi

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
0443086221