Tervetuloa online-treffeille

Tuukko nää treffaamaan?

TILAISUUS SIIRTYY SYKSYYN 2021. PÄIVÄMÄÄRÄT JULKAISTAAN ELOKUUSSA

Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjät ja ProAgria Oulu järjestää syksyllä 2021 koko Pohjois-Pohjanmaan kattavat online-yritystreffit TUUKKO NÄÄ TREFFAAMAAN, jossa yrittäjillä on mahdollisuus päästä verkostoitumaan toistensa kanssa.

Treffeille voit sopia henkilökohtaisia tapaamisia toisten yrittäjien kanssa, verkostoitua ja tehdä kauppaa.

Mikä parasta, tähän verkostoitumistilaisuuteen voit osallistua etänä vaikka kotitoimistosta! Mukaan pääset täyttämällä rekisteröitymislomakkeen. Rekisteröitymisen jälkeen kirjaudu sisälle tapahtumasivulla, tutustu muihin osallistujiin ja sovi itsellesi kahdenkeskisiä treffejä.

Osallistuaksesi tarvitset tietokoneen tai mobiililaitteen, jossa on mikrofoni ja kamera. Lisää ohjeita ja vinkkejä löydät kirjauduttuasi sisään valikosta kohdasta ”Ohjeet ja vinkit”.

Osallistuminen on maksutonta.

Rekisteröidy ennakkoon jo nyt! 

Tule mukaan - näin helppoa se on

Luo profiili tapahtumaan rekisteröitymällä rekisteröidy -painikkeen kautta. Kerro lyhyesti yrityksestäsi ja kuvaile, mitä etsit tai tarjoat treffeillä.

Luo profiili 10.6. klo 12.00 mennessä

Tutustu tapahtuman osallistujiin ja sovi treffejä heidän kanssaan. Aikataulutamme treffit puolestasi tapahtumapäivälle, joten varaudu olemaan paikalla koko tapahtuma-aika.

Voit sopia treffejä 21.5. - 10.6. välisenä aikana. Treffien sopiminen päättyy 10.6. klo 12.00 

Tapahtuma alkaa kokoontumisella yhteisellä etäyhteysalustalla. Ennen treffien alkamista avaa GoToMeeting -etäyhteys ja toteuta sen jälkeen treffit tämän tapahtumasivun kautta.

Tapahtuma alkaa 11.6 klo 12.00

Ohjelma tarkentuu

 • Aloituspuheenvuorot

  Minna Paakkola, ProAgria Oulu, Avaimet yrittäjyyteen -hanke

  Paula Pihlajamaa, Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjät, omistajanvaihdospalvelut

  Mari Viirelä, Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjät, Kasvun kartta -hanke

 • Treffialustan ohjeistus
 • Treffeille siirtyminen
 • Treffit päättyvät

Tapahtumapäivänä

Osallistuaksesi tapahtumaan, tarvitset tietokoneen tai mobiililaitteen jossa on mikrofoni sekä kamera. Tapahtuman alussa osallistujat kokoontuvat yhteiselle GoToMeeting-verkostoitumisaslustalle. Liittyminen edellyttää joko sovelluksen lataamista koneelle (suosittelemme) tai liittymistä alustalle Chrome-selaimen kautta. Luethan alla olevat ohjeet huolellisesti ennen tapahtuman alkua ja tarkistat, että pääset liittymään alustalle.

Etukäteen sovituille kahdenkeskisille treffeille pääset kirjautumalla sisään tälle tapahtumasivustolle ja liittymällä videohuoneesen oman treffiaikataulun kautta. Mikäli tapahtumassa on ryhmähuoneita, pääset liittymään niihin Ryhmähuoneet -sivun kautta.

BusinessMakerin henkilökunta on tapahtuman ajan tavoitettavissa GoToMeeting-verkostoitumisalustalla ja voi sopia osallistujille lisää kahdenkeskisiä treffejä.

Tapahtuman järjestää

Loading...
Katso video kuinka rekisteröidyt ja kirjaudut BusinessMaker-tapahtumaan.

Vinkkejä

 • Voinko saada apua puhelimitse tai sähköpostitse?

  Me autamme mielellämme sovelluksen käytössä. Voit laittaa sähköpostia tekniseen tukeemme support@businessmaker.fi, josta vastataan yleensä hyvin pian. Erittäin kiireellisissä asioissa voit soittaa myyntitiimillemme p. 045 122 0142.

 • Ongelmia kirjautumisessa?
 • Tarjotaanko tapahtumassa kumppani- tai standipaikkoja?
 • Miten etätreffit toimivat?
 • Mistä saan lisää ohjeita?

Jaa tapahtuma somessa

Ota Yhteyttä

ProAgria Oulu, (Avaimet yrittäjyyteen hanke):

Minna Paakkola, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., p. 043 827 2996


Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjät:

Paula Pihlajamaa, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., p. 050 4399 808 (omistajanvaihdospalvelut)

Milla Raappana, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., p. 050 395 9877

Mari Viirelä, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., p. 050 4777 280 (Kasvun kartta -hanke)

Businessmaker tuki

BusinessMaker Solutions Oy

TEKNINEN TUKI

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

MUUT ASIAT

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. 045 122 0142

Toimitusjohtaja